I-au tăiat buricul cu oglinda. Astăzi își serbează ziua la tv

156

S-a alăturat familiei de artiști de la “Doina Oltului” în urmă cu câțiva ani și a devenit repede îndrăgită de către iubitorii de folclor din zonă. În urmă cu 48 de ani, vedea lumina zilei într-o mașină, iar cordonul ombilical îi era tăiat cu o oglindă. Astăzi, își serbează ziua de naștere la tv, înconjurată de artiști de renume și se bucură de popularitate și aprecierea publicului.

Seară specială pe un post național de muzică populară, urmărit de numeroși telespectatori iubitori ai folclorului românesc. Aniversată este o olteancă, “adoptată”la Slatina în urmă cu câțiva ani, când cariera artistică i-a purtat pașii spre Ansamblul Folcloric Profesionist “Doina Oltului”.

Povestea incredibilă a momentului venirii sale pe lume este spusă chiar de artistă, pe pagina sa de socializare, anunțând totodată cum își va aniversa ziua de naștere. “DRAGII MEI PRIETENI, CUNOSCUTI SAU NECUNOSCUTI, ASTAZI 7 feb.ESTE ZIUA MEA DE NASTERE .IN ACEASTA ZI M-A NASCUT MAMA MEA.INTR.O MASINA SI MI.A TAIAT BURICUL CU OGLINDA.STIU CA MA IUBITI STIU CA VA PLAC CANTECELE MELE SI DE ACEEA VA ANUNT CA IN ACEASTA SEARA MA VOI SARBATORII LA ETNO TV LA 20.30 ALATURI DE CATIVA COLEGI DRAGI .VA PUP SI VA MULTUMESC PT.TOATA DRAGOSTEA VOASTRA”, a postat aceasta pe facebook.

Ileana Lăceanu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din țară și a activat circa 20 de ani în cadrul Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”. Reprezentanta cântecului pastoral gorjean s-a impus repede printre interpretele de marcă prin vocea inconfundabilă.