Dragnea despre Iohannis: “Să lase Guvernul în pace”

90

Liviu Dragnea s-a arătat dezamăgit de discursul preşedintelui Iohannis în plenul Parlamentulul. Liderul PSD este de părere că şeful statului trebuia să dea un mesaj de unitate şi să lase Guvernul în pace.

“Am asistat la discursul presedintelui in palrament. M-as fi asteptat sa fie un discurs de unitate, de indemn la calm si stabilitate. Din pacate, presedinte a ales sa vorbeasca in continuare despre divizare, despre parlamentari buni si parlamentari rai, despre romani buni si romani rai. Sunt de acord ca alegerile anticipate nu sunt o solutie. Am inteles ca guvernul trebuie sa fie puternic. Indemnul meu e sa lase guvernul in pace. Programul de guvernare este unul bun”, a declarat Dragnea.

Întrebat de ce parlamentarii puterii au ieşit din sală în timpul discursului, Dragnea a răspuns: “Probabil toata frustrarea si revolta acumulata in ultimele zile i-a facut sa faca gestul acesta. Ne asteptam sa aiba un discurs de mediator. Probabil ca stilul, cuvintele folosite i-au facut pe colegii mei sa iasa din sala. Eu nu am iesit, cu speranta ca vor veni niste semnale de pace.”