Fost primar, la mătură. Află cine a fost condamnat la muncă în folosul comunităţii

225
Ştefan Pârlea, condamnat la închisoare cu suspendare

Magistraţii Curţii de Apel Craiova l-a condamnat definitiv,la finele săptămânii, pe Ştefan Pârleam fost edil al oraşului Corabia, la 2 ani de închisoare cu suspendare. Fostul este obligat de magistraţi să presteze şi 80 de zile de muncă în folosul comunităţii.perioada de suspendare este de 4 ani, timp în care Ştefan Pârlea este obligat să treacă pe la ofiţerul de probaţiune, să anunţe absenţele mai mari de 5 zile de la domiciliu şi să nu părăsească ţara fără încuvinţarea instanţei. Acesta a rămas, în urma condamnării şi fără permis de conducere.

Peseapsa dată fostului primar al oraşului Corabia de judecătorilor craioveni este mai aspră decât cea primită de la completul de fond, pe care atât fostul ales şi Parchetul Corabia au contestat-o. Ştefan Pârlea s-a ales cu condamnarea în urma acuzaţiilor de distrugere din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi refuzul de a i se recolta probe biologice.

Magistraţii au decis ca fostul primar să efectueze munca în folosul comunităţii în cadrul Spitalului orăşenesc Corabia sau al Centrului Medico-Social Corabia. El va putea să ajute îngrijitorii / infirmierii,oamenii de serviciu sau personalul auxilier de la serviciu întreţinere.

Ştefan Pîrlea a provocat, în urmă cu trei ani, beat fiind, un accident de circulaţie soldat cu rănirea sa şi avarierea a cinci autoturisme parcate regulamentar pe o stradă din Corabia. El se afla la volanul autoturismului personal Skoda Octavia când a pierdut controlul volanului şi a distrus maşinile parcate regulamentar pe marginea străzii, autoturissmul oprindu-se în peretele unui magazin.

În urma condamnării, fostul primar Ştefan Pârlea, actualmente consilieri local, îşi va pierde locul în CL Crabia.