Două profesoare din Caracal și-au scos elevii la proteste

985
Profesorii nu-i pot implica pe elevii de la clasă în activităţi politice, indiferent de natura lor

Incredibil până unde se poate ajunge. Iritate că locuitorii municipiului Caracal nu ies să protesteze împotriva Guvernului Grindeanu și a ordonanțelor date pentru modificarea codurilor penale, două profesoare, una de la un liceu de prestigiu, iar cealaltă de la o școală gimnazială, s-au gândit să ia ,,taurul de coarne,,. Ele au luat parte la primul protest de la Caracal, avându-i alături, nu pe soți sau proprii copii, ci pe elevii de la clasă. Așteptăm să vedem ce spun autoritățile care ar trebui să se autosesizeze.

Inițiativa doamnelor în cauză s-a datorat solicitărilor venite de la președintele organizației locale a PNL, fostul prefect PDL-ist Octavian Popescu.

Prima doamnă profesoară, care în loc să-și îndemne elevii să pună mâna pe carte le-a cerut să iasă la proteste, a fost Luminița Popescu, de la Colegiul Național ,,Ioniță Asan,,.

Luminița Popescu nu este singura care a procedat în acest fel. La fel au stat lucrurile și în cazul unei profesoare ( fostă directoare) de la Șc. nr.1 din localitate.

Cu destulă greutate, cele două doamne și cu șeful lor politic au strâns vreo 30 de protestatari.

Dacă nu au reușit să scoată în frig prea mulți copii, ca să primească laude de la șeful organizației județene, cele două doamne s-ar putea să se aleagă cu câteva drumuri pe la instituțiile statului și să primească vizita șefilor pe linie profesională.

Vom reveni cu amănunte si dovezile care susțin informațiile furnizate, pentru cei care ar trebui să vadă ceea ce este de văzut.