Primăria Drăgănești-Olt face angajări

655

11 posturi a scos la concurs Primăria Drăgănești pentru luna februarie. Administrația orășenească face angajări la primărie și la instituțiile culturale orășenești. Se caută atât candidați cu studii medii, cât și cu studii superioare.

Primăria Orașului Drăgănești-Olt organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, la instituțiile culturale orășenești. Se caută referent (treapta I, studii superioare) în cadrul Casei de Cultură „Ileana Constantinescu”, restaurator (treapta II, studii superioare) și gestionar custode sală (trapta I A, studii medii) în cadrul Muzeului „Câmpia Boianului – Traian Zarzoliu”. Concursul va fi organizat pe 27 februarie 2017.

Administrația drăgăneșteană este în căutare și de noi angajați la primărie, fiind scoase la concurs 7 posturi. Pe 17 februarie vor susține concurs candidații înscriși pentru posturile de arhivar și consilier debutant în cadrul Compartimentului Administraţie publică locală, registratură și referent la Contabilitate. Pe 21 februarie, primăria va organiza concurs pentru patru posturi destinate absolvenților de studii medii: șofer- Compartimentul Administrativ, şofer- Compartimentul pompieri, referent debutant- Compartimentului Asistenţă Socială și referent-  Compartimentului Minorităţi.