Adina Diaconu, calificată la Campionatul European de tenis de masă

239

Proaspăt distinsă de către Primăria Slatina cu titlurile de Personalitatea Anului 2016 și Cetățean de Onoare, slătineanca Adina Diaconu își continuă cariera sportivă înregistrând la început de an victorii. Cea mai remarcată jucătoare din România la Openul Ungariei, Adina s-a calificat ieri împreună cu echipa feminină națională la Campionatul European de Tenis de Masă.

Prima competiție internațională a anului- Openul Ungariei la tenis de masă i-a adus Adinei Diaconu cel mai bun rezultat din tabăra României. Sportiva a participat atât pe tabloul junioarelor, cât și pe cel al senioarelor. La junioare, Adina a ajuns până în semifinale.

Ieri, Adina Diaconu, alături de Eliza Samara, Daniela Dodean Monteiro, Bernadette Szocs, a reușit performanța de a clasa România pe primul loc în ierarhia generală pentru  Campionatul European de tenis de masă de masă. Confruntarea dintre România și Olanda, desfășurată în calificări pentru Campionatul European de tenis de masă pe echipe feminin s-a încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea româncelor.