Urmărit internațional, depistat. A furat în Belgia, a fost prins în Balș

328

Un bărbat, căutat la nivel internațional de autoritățile judiciare belgiene pentru comiterea infracţiunii de furt, a fost depistat de polițiștii din Olt.

Un doljean de 22 ani, din comuna Drăgoteşti, pe numele căruia autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunii de furt, a fost depistat ieri în orașul Balș. Acțiunea a fost organizată de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj şi Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti, cu sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Olt.

Următirul este acuzat că a pătruns într-o benzinărie din Bruges, Belgia, de unde a furat un seif ce conținea 75.420 de euro.

“Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând a fi prezentat astăzi, judecătorilor din cadrul Curții de Apel Craiova, pentru emiterea mandatului de arestare și demararea procedurilor de extrădare”, se arată într-un comunicat al Poliției Române. Cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Dolj.