Vrei casă și teren la preț de chilipir? Vezi ce scoate Fiscul la licitație!

431
foto: ANAF

În această lună, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală vinde prin licitație terenuri, imobile (case, apartamente), autovehicule (Mercedes, Porsche, Volkswagen etc), utilaje (Ahlmann), la Direcțiile Regionale ale Finanțelor Publice Craiova, Iași, Brașov , Cluj Napoca și Galați, în vederea recuperãrii sumelor stabilite prin hotãrâri judecãtorești. Printre acestea, și bunurile unor olteni.

Serviciul de Executări Silite Cazuri Speciale Regionala Craiova a scos la licitație în această lună și bunuri ale oltenilor. Astfel, vânătorii de chilipiruri, pot participa la licitațiile organizate pe 19 ianuarie, taxa de participare fiind de 10% din prețul de pornire al licitației bunului dorit.

Printre bunurile scoase la vânzare se regăsesc și două terenuri și o casă în Olt. Astfel, cei interesați pot depune oferte pentru a achiziționa:

  • teren construcții intravilan de 240mp în Drăgănești-Olt, aflat la cea de-a III-a strigare, prețul de pornire 3.050 lei;
  • Teren arabil intravilan de 1590mp, în comuna Radomirești, sat Crăciunei, licitația a X-a, preț 1015 lei;
  • Casă de locuit, 264mp, P+E, cărămidă, plus teren aferent, intravilan, de 368mp, în Drăgănești-Olt, preț 66.850 lei.

Preturile au fost stabilite de un evaluator independent acreditat de Asociația Naționalã a Evaluatorilor Autorizați din România-ANEVAR, iar ofertele de cumpărare se pot face direct sau se pot transmite prin poștă, la sediul DGRFP Craiova.