Grupare de trafic de droguri, destructurată cu ajutorul polițiștilor olteni

195

Polițiștii din cadrul structurii de combatere a criminalității organizate din Olt au sărit ieri în ajutorul colegilor doljeni, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializată în trafic de droguri de risc și de mare risc.

Alături de colegi din Gorj, Mehedinți, Pitești și Vâlcea, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, precum și jandarmi, polițiști din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate din Olt au destructurat o grupare infracțională specializată în trafic de droguri de risc și de mare risc. Au fost puse în executare 34 de mandate de percheziție domiciliară și 30 de persoane au fost conduse la audieri. Acțiunea a avut loc în Dolj, fiind organizată de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova ,cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

Polițiștii au efectuat 34 de percheziții, în județul Dolj, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și constituirea unui grup infracțional organizat. Gruparea infracţională ar fi efectuat trafic de droguri de risc şi de mare risc, cannabis şi comprimate MDMA.