Lovitură pentru PNL Olt: au început migrările!

473

ALDE Olt a deschis sezonul achizițiilor de la PNL Olt. Primele primite cu brațele deschise și cu acte în regulă sunt adjunctele Inspectoratului Școlar, șefe peste femeile liberale la județ și municipiu. Se anunță și alte migrări.

Președintele ALDE Olt, deputatul Mihi Niță, confirmă faptul că i-a slăbit forțele lui Gigel Știrbu la PNL Olt chiar de la vârful unor orgnizații importante. Fie sperând să-și păstreze funcțiile și sun guvernarea PSD+ ALDE, fie râvnind altele sau pur și simplu sătuli de situația din partid, mai mulți liberali olteni s-au orientat spre social-democrați, care nu refuză forțe noi.

Negocierile au început dinainte de Sărbători cu Marius Bălașa,  fostul candidat PNL la funcția de edil al Slatinei, în prezent director al Casei Corpului Didactic Olt și continua încă. Mai ușor de convins au fost cele două adjunct ale Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt: Arina Georgescu, şefa organizației de femei din Slatina, şi Dalia Cârstea, şefa liberalelor din judeţ. Acestea au și semnat la începutul acestei săptămâni adeziunile la ALDE Olt.

Le-a urmat un alt liberal- Marian Speriatu, şeful Hergheliei Slatina.

Negocierile continuă cu alți liberali.

Bălașa negociază cu ALDE. Unii au doar gânduri de migraţie