Încă un secretar de stat. Și… se făcură trei

317

Trei funcții de secretari de stat a vehiculat PSD Olt că va obține în Guvernul Grindeanu. Și s-au numit deja trei ieri. Însă lista cu propunerile inițiale a rămas neatinsă, iar oamenii încă așteaptă.

Mariana Moț, Emil Albotă și Daniel Botănoiu sunt oltenii care ne vor reprezenta pe funcții de secretari de stat. Numirile au fost făcute ieri.

Caracaleanul Florin Iordache, ministrul Justiției, și-a luat în echipa de adjuncţi un oltean: magistratul Mariana Moț, şefa Secția a II-a Civilă din cadrul Curții de Apel Craiova. Mariana Moț este mama primarului Slatinei, Emil Moț, și deja a fost detașată la minister pe o perioadă de trei ani de zile.

La șefia Inspectoratului de Stat în Construcții, poziție cu rang de secretar de stat, a fost numit un alt olten: Emil Albotă, care a ocupat anterior tot o funcție de secretar de stat, la Ministerul Educației, pe Investiții.

A treia numire a fost a lui Daniel Botănoiu, susținut de PSD Caracal, care se întoarce pe funcţia de secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

Potrivit unor surse PSD Olt, vor urma și alte astfel de posturi acordate unor olteni.

Moț și Albotă, primii secretari de stat ai Oltului