Școlile din Olt rămân închise și mâine. Vacanța prelungită și joi și vineri, depinde de vreme.

2504

Unitățile de învățământ din județul Olt rămân închise și mâine, iar elevii ar putea sta acasă inclusiv joi și vineri în situația în care condițiile meteorologice vor impune luarea acestei decizii.

“Cursurile rămân suspendate și mâine în județul nostru. Având în vedere condițiile meteorologice deosebite, Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Olt a hotărât în ședința de astăzi suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ din județ. Pentru zilele de joi și vineri , în funcție de evoluția vremii, va fi decisă suspendarea cursurilor doar acolo unde este cazul, după ce va fi analizată situația din fiecare localitate”, a declarat pentru Realitatea Oltului inspectorul școlar general al IȘJ Olt, Felicia Man.

Oltul nu este singurul județ pentru care s-a decis mini-vacanță de urgență, dictată de condițiile meteo.  Dacă ieri și astăzi 22 de județe au avut porțile școlilor închise, iar alte 9 județe cursuri suspendate parțial, în anumite localități, mâine se mențin închise școlile din județele Olt, Argeș, București și parțial Sibiu și Alba. Pentru joi și vineri s-a decis până acum închiderea școlilor din București.

Recuperarea materiei aferente perioadei de suspendare a cursurilor se va face până la sfârşitul semestrului II al anului şcolar 2016-2017.