Incendiu la o locuință din Slatina

172

Pompierii din cadrul Detașamentului Slatina au intervenit astăzi, în jurul orei 11.15, în municipiul Slatina, pe strada Strehareți, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe.

Circa o oră și jumătate s-au luptat pompierii olteni cu flăcările care au cuprins acoperișul unei locuințe din Slatina. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. „În momentul sosirii echipajelor, incendiu se manifesta mocnit, cu degajări mari de fum, la acoperișul casei. Pompierii au acționat pentru lichidarea incendiului, dar și pentru decopertarea parțială a acoperișului locuinței pentru stingerea eventualelor focare. A ars acoperișul casei pe circa 80 de metri pătrați și s-au deteriorat pereții din trei încăperi. Fiul proprietarului. în vârstă de 17 ani, a suferit un atac de panică și a fost asistat la fața locului de echipajul SMURD”, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă a izbucnirii incendiului este coșul de fum neprotejat față de materialele combustibile.