Le-au dat foc la casă

218

O casă din comuna Tufeni a fost incendiată în această dimineață de persoane rău-voitoare. Flăcările au distrus imobilul, din fericire acesta nefiind locuit.

 

Pompierii din cadrul Detașamentului Slatina au intervenit astăzi, în jurul orei 08.00, în comuna Tufeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă nelocuită.  “La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Salvatorii au găsit în flăcări acoperișul casei și bunurile din două camere de locuit. Pentru lichidarea incendiului pompierii au acționat aproximativ două ore. Au ars acoperișul casei pe circa 150 de metri pătrați, tavanul unei camere de locuit pe circa 15 metri pătrați și bunurile din interiorul camerei ( mobilier, textile,articole de uz gospodăresc și tocăria din lemn și PVC)”, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Pompierii au stabilit cauza probabilă a izbucnirii incendiului folosirea intenționată a sursei pentru a genera incendiul (acțiune intenționată ).