Cinci micuți au venit pe lume de Crăciun în maternitățile din Olt

105

Patru băieței și o fetiță au văzut lumina zilei în noaptea Sfântă a Nașterii Domnului. Doi bebeluși s-au născut la Slatina, iar alți trei la Caracal.

Ziua de Crăciun este văzută ca fiind ziua minunilor. Pentru mai multe familii minunile au și un chip. Acela al copilașilor care s-au grăbit să vină pe lume. Și au ales să facă acest lucru într-o zi sfântă. Rebeca Maria s-a grăbit să vină pe lume și le-a oferit părinților săi cel mai frumos cadou de Moș Crăciun. Și nu a venit într-o famile oarecare, ci în familia Crăciun, din comuna Iancu Jianu din Olt. Sărbătorile de iarnă sunt unele aparte pentru această familie.  În urmă cu trei ani, în preajma Crăciunului  a venit pe lume primul copil al familiei, un băiețel. Iar anul acesta, Florina a devenit mămică pentru a doua oară, de data aceasta mămică de fetiță.

În ziua în care s-a născut și Fiul Domnului, în spitalul din Slatina  a venit pe lume și primul copil al famiei Ștefan. Nicolae s-a grăbit să își cunoască părinții, el fiind așteptat după Revelion.

În zilele de Crăciun, alți trei băieței au făcut cunoștință cu mămicile lor în Spitalul din Caracal.