Accident cu victime încarcerate la Găneasa. Șoferul a decedat

211

Un canal din Găneasa a devenit mormânt pentru un șofer din Slatina. Acesta se afla în autoturism împreună cu o femeie ce a ajuns în stare gravă la Spitalul din Slatina.

Un slătinean și-a găsit sfârșitul după ce s-a răsturnat cu autoturismul într-un canal de pe Drumul Național 65, în comuna olteană Găneasa. Pe locul din dreapta lui se afla o femeie care a ajuns la spitalul din Slatina în stare foarte gravă.

La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD, un echipaj pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță. „În autoturismul avariat se aflau două persoane, blocate în interior, prinse în centurile de siguranță, dar neîncarcerate. Șoferul autoturismului a fost găsit decedat de echipajele medicale, iar pasagera de pe scaunul din dreapta-față a fost preluată de un echipaj cu medic de la SAJ, conștientă, politraumatizată și transportată la UPU Slatina”, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Se pare că șoferul a pierdut controlul autoturismului, astfel că s-a răsturnat în canalul adânc de câțiva metri. Cei care au sunat la 112 au fost localnicii care au văzut autoturismul căzut în canal.

Pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, polițiștii desfășoară cercetări.