Ponta oferă soluţia salvatoare pentru PNL

39
Victor Ponta munceşte pentru adversarii PSD

Densiunile dintre Victor Ponta şi Liviu Dragnea cresc pentru că fostul premier continuă să fie măcinat de grija altor formaţiuni politice. După ce ,,a dat o mână de ajutor” celor de la PRU pe motiv că intrarea acestora în Parlament ar ajuta PSD, acum fostul şef social-democrat le dă soluţii salvatoare liberalilor. El le-a spus cine ar putea pune pe linia de plutire partidul aflat în degringoladă după alegerile parlamentare.

Invitat într-o emisiune a postului de televiziune deţinut de prietenul Sebastian Ghiţă, Victor Pona continuă să facă declaraţii care-l scot din minţi pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea. El le-a sugetat liberalilor că în loc să se preocupe de a bloca preluarea puterii de către social-democraţi şi partenerii de la ALDE, aşa cum au vrut românii, să se milogească la Călin Popescu Tăriceanu pentru a ,,schimba barca politică”, mai bine s-ar uita în propria ogradă unde există un lider autentic. Ponta a făcut referire la fostul partener al lui Ponta la conducerea USL-Crin Antonescu. Potrivit acestuia, deşi fostul preşedinte liberal s-a retras din viaţa publică, renunţând la politică, el ar fi dispus să revină în fruntea PNL. Evident, a susţinut Ponta, cu condiţia ca Antonescu să fie cel care trasează direcţiile de acţiune ale partidului şi nu cel care i-a luat locul în fruntea liberalilor, iar acum conduce România.

Victor Ponta a mai spus că, dacă vor persista în greşeli, liberalii riscă să se pulverizeze. Cât despre posibila opoziţie făcută de urmaţii Brătieenilor, fostul premier susţine că liberalii nu sunt în stare şi că această misiune va fi preluată de partidul condus de fostul şef al statului Traian Băsescu.