Administratorul județului a ajuns în Parlament

421

Prima zi de muncă în Parlamentul României a fost imortalizată de către până mai ieri primul administrator public al județului Olt, Marius Iancu. Acesta și-a postat emoția pe o pagină de socializare.

Aflat la primul mandat în Parlamentul României, deputatul de Olt Marius Iancu s-a prezentat astăzi la lucru, în prima sa zi de parlamentar, la convocarea președintelui Iohannis. Momentul a fost postat pe facebook, alesul Oltului neuitând să le mulțumească celor care i-au acordat încrederea de a=i reprezenta. “Prima zi în Parlamentul României. Ședința solemnă a Camerei Deputaților a început și primul vot a fost pentru stabilirea Comisiei de Validare a mandatelor de deputat. De acum începe activitatea mea parlamentară care îmi doresc să fie în folosul celor care m-au trimis să îi reprezint aici”, a postat Marius Iancu.
Deputatul social-democrat și-a propus să militeze pentru proiectele legate de infrastructură și dezvoltarea comunităților oltene. “O să vă informez cu privire la activitatea mea, așa cum am făcut-o și până acum, pentru că fiecare lucru pe care îl voi face va fi pentru cei care mi-au dat un vot de încredere. Vă mulțumesc pentru toate ideile, sfaturile și susținerea din această perioadă și aștept în continuare propuneri din partea dumneavoastră. Am pornit pe acest drum ca o echipă care a îndrăznit să creadă în România și în Olt și vom continua la fel”, a mai postat acesta ieri, odată cu preluarea mandatului.
Marius Iancu este de profesie economist. Intrat relativ recent în politică, el şi-a câştigat locul în organizaţia PSD Olt şi susţinerea colegilor după victoria din vară a social-democraţilor la Slatina, campanie pe care a conds-o. Iancu a deţint până de în vară, când a câştigat concursul de administrator public al judeţului, funcţia de manager al Spitalului de Psihiatrie Cronici de la Schitu Greci, pe care l-a transformat într-una dintre cele mai moderne unităţi de profil din ţară.