Reţinut pentru tentativă de omor. Pe numele cui cer procurorii mandat de arestare preventivă

120
A vrut să-şi ucidă tatăl

Un bărbat de 41 de ani, din Curtişoara,a fost reţinut, în această după-amiază, de către procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. El este acuzat de tentativă de omor calificat după ce şi-aa înjunghiat tatăl.Acesta va fi prezetat mâine magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 zile.

Popa Nicuşor Liviu, pe fondul consumului de alcool, în urma unui conflict spontan, şi-a înjunghiat luni seara, de mai multe ori tatăl, cu un cuţit. Una dintre leziunile provocate i-au pus în pericol viaţa. Bărbatul a fost reţinut la scurt timp de la săvârşirea faptei şi dus la audieri. La finalizarea acestora, procurorul de caz a emis pe numele său o ordonanţă de reţinere.

„Procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus, în după-amiaza zilei de marţi, ora 15,50 reţinerea suspectului P.N.L., în vârstă de 41 ani, din com. Curtişoara, jud. Olt, sub aspectul săvârşirii tentativei la infr. de omor calificat, prev.de art. 32 alin. 1 C.p., rap. la art.188 alin.1 şi 2 C.p. combinat cu art. 199 alin. 1 C.p., pentru o durată de 24 de ore”, se precizează într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Documentul mai precizează faptul că fiind întrunite condiţiile prevăzute de lege, procurorul va solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.