CRUZIME Asasinată în pădure de iubitul ei. A lovit-o cu cuțitul în inimă

758
foto: Facebook Cristina

La doar 30 de ani, viața unei tinere din Scornicești a fost curmată violent de gelozia iubitului. Criminalul a anunțat familia fetei prin imagini cu trupul însângerat.

O crimă oribilă s-a petrecut ieri după-amiază în județul Olt, în pădurea de la Optași. Cristina Marin a fost ucisă de fostul iubit Bogdan Ionuț Frâncu, cu mai multe lovituri de cuțit. Familia a aflat teribila veste prin intermediul unor fotografii cu trupul neînsuflețit al fetei, trimise chiar de către ucigaș.

Cu circa două luni în urmă, fata anunța pe o rețea de socializare că s-a logodit. Bogdan nu a acceptat că legătura lor de iubire nu mai exista și s-a răzbunat cumplit.
Pe pagina de socializare a Cristinei, prietenii au început să posteze mesaje de adio și regret.
„Odihnește-te în pace, înger blând, ai fost ucisă de omul pe care eu îl consideram prieten, iar tu îl considerai viitorul tău soț, nu am cuvinte să descriu această tragedie…..îți doresc odihnă veșnică, iar lui ……”, postează un prieten comun al celor doi.
Asasinul a fost prins de către polițiști într-un hotel din Pitești, fiind reținut și va fi prezentat astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă.

A lovit-o cu cruzime, în inimă

,,Procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus prin ordonanţa din  ziua de 12.12.2016 ora 03:15 reţinerea inculpatului F.B.I., în vârstă de 37 ani, din mun.Piteşti, jud.Argeş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, prev.de art.188 alin.1 rap.la art.189 alin.1 lit.a şi h C.p., pentru o durată de 24 de ore. În fapt, s-a reţinut că în după amiaza zilei de 11 decembrie 2016, inculpatul, în timp ce se afla împreună cu victima R.A.M.(fosta sa prietenă) în autoturismul proprietate personală şi care era staţionat pe raza or. Scorniceşti sat Bălţaţi jud.Olt, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cuţit în zona inimii, care au generat decesul. În sarcina inculpatului s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de omor calificat, agravanta fiind determinată de reţinerea faptei cu premeditare şi, respectiv prin cruzimi, raportat la folosirea unui cuţit, corp delict, precum şi la aplicarea, cu ferocitate, a unui număr mare de lovituri”, precizează Compartimentul de informaţii şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de astăzi procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile.