Accident de vânătoare la Fălcoiu. Bărbatul împuşcat este avocatul unor VIP-uri penale

443
Victima accidentului de vânătoare a fost împuşcată accidental în măr

Un bărbat de 56 de ani din Bujoreni, judeţul Vâlcea, a fost împuşcat accidental pe un fond de vânătoare din comunai Fălcoiu,  judeţul Olt. Arma cu alice a unui coleg, de 40 ani din Slatina, s-a descărcat accidental, rănindu-l. Până la sosirea salvatorilor, victima a fost transportată cu o maşină personală până la secţia ISU de la Osica de Sus. După primirea primelor îngrijiri medicale, bărbatul a fost transportat cu elicopterul SUMRD la spitalul din Craiova, cu o plagă împuşcată în umărul drept. Potrivit reprezentanţilor ISU Olt, bărbatul era în stare stabilă hemodinamic, conştient şi cooperant.

Victima acidentului de vânătoare se numeşte Veronel Rădulescu. Acesta este avocatul oficial al mai multor VIP-uri printre care fostul ministru al transporturilro, Dan Şova, al lui Paul Lambrino, dar şi al lui Ovidiu Tender. El participa la o partidă autorizată, susţin reprezentanţii IPJ Olt. El a fost împuşcat de Cosmin Niţă de 40 de ani din Slatina, căruia i s-a descărcat accidental arma cu alice, deţinută legal.

Autorităţile au deschis un dosar penal în cauză pentru a stabili împrejurările producerii acidentului de vântoare.

Acest accident de vânătoare este al doilea care are loc pe raza judeţului Olt, după cel petrecut la mijlocul lunii ianuarie când fostul primar al comunei Tătuleşti, Lucian Istrate, a fost împuşcat mortal.