Peste 200 de polițiști din Olt, la datorie, de Ziua Națională

110

De Ziua Națională, fasolea cu ciolan merge de minune cu un vin fiert. Atenție, însă, la cantitate pentru cei care nu au de gând să stea în casă, sute de polițiști fiind cu ochii-n patru astăzi în tot județul!

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a României, polițiști și conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt au participat la manifestările organizate de autorităţile locale, care includ depuneri de coroane, defilarea Gărzii de Onoare, oficierea unui serviciu religios. Însă sunt suficienți ochi vigilenți care nu vor tolera nicio acțiune care să aducă atingere siguranței oltenilor.

Potrivit IPJ Olt, la evenimentele organizate în județ, 210 poliţişti olteni şi 100 de autospeciale acționează în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice, circumscrise acestor sărbători. Din totalul polițiștilor implicați în misiunile desfășurate de Ziua Națională, 133 sunt de ordine publică, 43 polițiști rutieri, iar 34 de polițiști de la alte structuri. Totodată, 137 patrule de siguranţă publică, dintre care 52 pedestre şi 85 auto, acţionează, pentru menținerea ordinii și siguranței publice.