NOROC CU CARUL: Trei tineri au fost la un pas să ardă de vii. Ce i-a salvat

132
Maşina a ars in totalitate, pasagerii au scapat fără vreo legatura

Grav accident de circulaţie la Teslui. Trei tineri  din Slatina au fost la un as să ardă de vii în autoturismul care s-a izbit cu viteză de un cap de pod. Din fericire, aceştia au reuşit să iasă din maşină înainte ca aceasta să ia foc, autoturismul, însă, a fost distrus în totalitate.

Accidentul în care cei trei tineri au fost la un pas să ardă de vii în autoturismul cu care se deplasau a avut loc între comunele Teslui şi Oporelu. Din primele cercetări, maşina s-a izbit frontal de un cap de pod din cauza vitezei excesive, care a făcut ca şoferul să piardă controlul asupra direcţiei de mers.

Sosiţe la faţa locului echipajele de salvare nu au fost nevoite să intervin. paramedicii nu au avut de lucru pentru că tinerii nu au suferit vătămări corporale care să necesite îngrijiri medicale, în timp ce pompierii nu mai aveau ce face deoarece maşina a ars în totalitate.

,,Cei trei tineri aflaţi în autotursm au reuşit să iasă din maşină înainte ca aceasta să fie cuprinsă de flăcări. Ei nu au suferit săni care să necesite îngrijiri medicale. Autoturismul a ars în totalitate”, a afirmat Alin Băsăsceanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.