Criminalul de pe strada Teiului s-a sinucis. El s-a spânzurat în penitenciar

156
S-a sinucis în penitenciar

Eugen Fană, slătineanul care a ucis-o pe soţia fostului său patron, la începutul lunii aprilie a anului trecut, s-a spânzurat în puşcărie.El şi-a pus capă zilelor în Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, vineri,la doar câteva zile de la condamnarea definitivă la 26 de ani de puşcărie, pentru infracţiunea de omor calificat.

Eugen Fană şi-a premeditat moartea ca şi crima.  El a ales toaleta celulei ca loc pentru a încheia socotelile cu viaţă. Bărbatuls-a spânzurat de gratiile de la geam, cu autorul cearşafului de pe pat. El a fost găsit arârnând în ştrean dimineaţa. Medicii solicitaţi să-i acorde primul ajutor nu au mai avut ce face decât să constate decesul, trupul bărbatuui fiind rigid, fapt ce demonstra că sinuciderea avusese loc în cursul nopţii.

Eugen Fană a fost condamnat la 26 de ani de închisoare de magistraţii Curţii de Apel Craiova după ce a ucis-o cu mai multe lovituri de cuţit pe Nela Micli, fostă angajată a DGASPC Olt, pe 3 aprilie 2015. Crima s-a petrecut în locuinţa victimei, în prezenţa copilului minor al soţilor Micli, închis într-o cameră. Bărbatul intenţionase să-l ucidă pe soţul victimei, în semn de răzbunare pentru că-l concediase. După ce a ucis-o pe Nela Micli, criminalul a fugit cu autoturismul victimei fiind prins o zi mai târziu, pe raza unei localităţi din Vâlcea.

El şi-a recunoscut vinovăţia în faţa procurorilor, declarându-le acestora că premeditase fapta cu două zile înainte, motiv pentru care cumpărase cuţitul cu care şi-a înjunghiat victima.