Staruri de 5 stele la Corabia, pregătite de Marin Urzicana

496

Alt succes de răsunet pentru micii artişti pregătiţi de către profesorul oltean Marin Urzicana! Corăbienii s-au întors acasă cu Marele trofeu şi trofee pe secţiunile la care au participat, la Concursului de muzică ”Star de 5 *****”.

Pregătite de profesorul care recent a fost declarat Cel mai bun profesor de muzică la Concursul Naţional de Muzică uşoară, folk, populară şi instrumentală “PRO-MUZICA”, Marin Urzicana, care acum a primit Diploma de Excelenţă de la un alt concurs de gen, trei artiste talentate din judeţul nostru s-au întors acasă cu cele mai mari premii.
Marele trofeu al Concursului de muzică ”Star de 5 *****”, ediția a III-a, desfășurat la București pe 20 noiembrie, a fost câștigat de solista Amalia ElenaTudor de la Palatul Copiilor “Adrian Băran” Structura Corabia. “Marele trofeu îi aduce Amaliei și un recital la ediția a IV-a a acestui concurs precum și o participarela Festivalul ”Serbării Mării”, în august 2017.”, declară Iliuţă Brăileanu, directorul Palatului Copiilor Slatina. Amalia Tudor a reuşit să îşi adjudece şi Trofeul şi Premiul I la categria de vârstă la care a participat, rezultat asemănător trecându-şi în palmares şi colega sa Daria Iliaș.
La Secțiunea interpretare instrumental – pian a participat Andrada Nețoi, care a obținul Premiul I și trofeul pentru această secțiune.
Cei trei olteni au câştigat premii importante şi la un alt concurs la care au participat recent. Vezi:

12 trofee și premii obținute de micii corăbieni la Pro-Muzica