Rămâne cum am stabilit: best… sale

120

Final de licitație pentru administrarea culturii slătinene. Schimbarea se face doar în acte, aceiași parteneri primind verde de la Primăria Slatina și pentru următorii 5 ani.

Primăria Slatina a decis: Centrul Cultural “Eugen Ionescu” va fi administrat de aceleași firme care au coordonat activitatea teatrală, cinematografică și alte activități culturale în ultimii cinci ani. La licitație s-au înscris trei firme, pe lângă cele două slătinene care și-au arătat interesul de a-și continua activitatea și proiectele la centru, înscriindu-se și o societate din Craiova.“Cea de-a treia ofertă depusă nu a îndeplinit toate criteriile. Au lipsit documente, deși acestea erau cerute în mod expres prin caietul de sarcini”, ne-a declarat Mugurel Manea, purtătorul de cuvânt al administrației locale.
https://realitateaoltului.ro/2016/11/08/azi-slatina-dispune-de-unul-dintre-cele-mai-puternice-nuclee-teatrale-din-aceasta-zona/

Până acum, Centrul Cultural a fost administrat de parteneriatul Asociația Culturală Center Inter Art- activitatea teatrală și culturală cu Best Sale- activitatea cinematografică și cafeneaua.
Săptămâna viitoare, centrul slătinean va găzdui un eveniment de excepție- Acasă la Eugen Ionescu, pe scenă urmând să urce actori de renume precum Marcel Iureș, George Mihăiță, Horațiu Mălăele, Bebe Cotimanis și mulți alții.

https://realitateaoltului.ro/2016/11/16/actor-de-succes-la-hollywood-pe-scena-la-slatina-cu-ce-ocazie-vine/