Doliu în fotbalul românesc! Un fotbalist al Generaţiei de Aur a murit

116
Daniel Pordan a murit acasă, sub privirile soţiei

Unul dintre cei mai valoroşi fundaşi din istoria Naţionalei a încetat din viaţă la doar 44 de ani, în locuinţa sa din Ilfov, în urma unui infarct. În zadar s-au chinuit medicii, ei nu l-au mai putut salva pe Daniel Prodan.

Tragedia s-a petrecut în casa din Voluntari a fostului mare fundaș tricolor. Colapsul s-a petrecut sub ochii soției sale.

„Se uita la televizor și s-a chircit de durere. Nimic nu s-a mai putut face. Totul s-a întâmplat la ora 20:00. Echipele de descarcerare au intervenit timp de două-trei ore, dar nu s-a mai putut face nimic” a afirmat soţia fotbalistului.

Prodan s-a născut în martie 1972 și a fost unul dintre cei mai importanți jucători români. Și-a început cariera la Olimpia Satu Mare, iar în 1993 a fost cumpărat de Steaua, unde a jucat 3 ani.

Atletico Madrid l-a transferat în 1996 și a jucat doi ani în capitala Spaniei. A mai evoluat la Rocar și la FC Național. Pentru națională a strâns 54 de meciuri și a participat la Campionatul Mondial de din 1994 și la Campionatul European din 1996.

Didi Prodan are doi copii: o fată, Ștefania – studentă în Olanda, și un băiat, Răzvan – fotbalist la Atletico Regal București.