Pagube importante făcute de polițiști comercianților din județ. Află cine și de ce a avut de suferit

152
Polițiștii olteni au intensificat controalele

Sute de kilograme de carne, legume și fructe, periculoase pentru sănătate, au fost confiscate de polițiștii olteni, la sfârșitul săptămânii trecute. Pentru neregulile constatate, au aplicat numeroase sancțiuni contravenționale.

Polițiștii au descoperit alimentele periculoase în urma acțiunii desfășurate în week-end, când au aut la puricat  activitatea agenților economici din pieţe, târguri, oboare şi în zona adiacentă acestora.

Echipele de control au confiscat aproape 82 kg carne şi produse din carne, 41 kg legume și fructe,  în valoare totală de 3650 lei.

În urma acestor activități au fost constatate 2 infracțiuni și au fost aplicate 123 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 47000 lei.

La acțiune au participat 144 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, cei mai mulți de la 89 de Ordine Publică, 35de la Rutieră și 15 de la Investigarea Criminalității Economice au acționat, împreună cu reprezentanți ai D.S.V.S.A. Olt, pentru verificarea activităților comerciale desfășurate cu produse agroalimentare de origine animală (carne, produse din carne, ouă, lapte şi altele).

Având în vedere apropierea sărbătorilor care crește apetitul oltenilor pentru cumpărături, oamenii legii vor continua cu astfel de acțiuni.