Prina-și vinde casa. Vila de lux cu piscină și saună, doar 299.000 de euro

1097

Fostul edil și city-manager al Slatinei Minel Prina a scos la vânzare casa din cartierul Progresul II, zona Minulescu. Imobilul de 380mp, dotat cu centrală geotermală, panouri solare, saună și piscină, este vândută de o agenție imobiliară slătineană la doar 299.000 de euro.


Pe vremea în care nu administra municipiul, Minel Prina locuia într-o locuință ANL dată cu chirie de către primărie în zona Vălcea. În urmă cu câțiva ani, fostul primar al capitalei de județ cumpără o vilă pe strada Popa Șapcă, ridicată chiar de vecinul său Cristi Tomescu, patronul Cafmin, „coleg”de dosar de corupție. Judecat în două dosare de corupție, unul alături de Darius Vâlcov și altul proaspăt intrat pe rolul Tribunalului Olt, Minel Prina și-a scos la vânzare „închisoarea” unde și-a ispășit arestul la domiciliu. Luxul în care trăiește fostul primar este prezentat cu amănunte chiar de către agenția care nu percepe niciun comision pentru vânzarea imobilului.
„RITZ IMOBILIARE vă prezintă în reprezentare exclusivă și COMISION 0% la cumpărător o proprietate elegantă și frumoasă aflată în zona Minulescu… cu regim de înaltime D+P+E=M, suprafața utilă aprox. 388 mp, teren 900 mp… La demisol avem beci și camera centralei geotermale. Parterul este compus dintr-un living spațios, birou, bucătăria cu terasă, baie, hol. La etaj sunt 3 dormitoare, din care dormitorul matrimonial fiind dotat cu baie proprie și dressing, o baie pentru celelalte dormitoare, hol, terasa pe toată suprafața dormitoarelor … Mansarda casei este destinată zonei de relaxare și lectură, are 2 dormitoare spațioase și primitoare cu ferestre velux, o baie generoasă și modern utilată, saună. …casa având centrală geotermală și panouri solare… Piscina exterioară este de mare calitate… În curte avem un foișor cu grătar construit din caramidă, dotat cu corpuri suspendate, chiuveta, curent”, prezintă agenția bunul scos la vânzare, un adevărat colț de rai pentru mulți muritori de rând, iar imaginile sunt grăitoare.

Detalii:http://www.ritzimobiliare.ro/casa-vila-7-camere-de-vanzare-progresul-ii-slatina-46.html