Lubert Tyson, campionul României

517
Campionul, alături de antrenorul lui

Sportivul legitimat la Box Comtech Slatina, Lubert Tyson, antrenat de Vladu Valerian, a câștigat aurul la Campionatul Național de Juniori.

Pugilistul slătinean Lubert Tyson a urcat în acest weekend pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul Național de Juniori, desfășurat la Târgu Jiu, la care au urcat în ring 151 dintre cei mai buni boxeori ai României, la 13 categorii de greutate. ,,Sportivul nostru s-a impus la toate meciurile disputate pe parcursul săptămânii trecute. Primul meci a fost câștigat prin knock-out tehnic, cel de-al doilea la puncte, iar ultimul tot prin knock-out tehnic. Este o victorie meritată, muncită și una anticipată, Lubert Tyson fiind unul dintre cei mai valoroși pugiliști nu numai ai clubului slătinean, ci la nivel național”, ne-a declarat antrenorul Valerian Vladu.
La campionatul de anul trecut, slătineanul a obținut argint. Performanța elevului în clasa a XI-a la Colegiul Național Vocațional Niclae Titulescu Slatina, înregistrată la categoria de greutate +66kg, vine după ce anul acesta a câștigat în mai Cupa României, fiind selectat în lotul național de juniori și reprezentând România la Campionatul European din Ungaria.