Secție modernă la Slatina pentru nou-născuți

654

Spitalul Județean de Urgență Slatina a finalizat proiectul de modernizare a Secției de Neonatologie. Bebelușii născuți la Slatina vor beneficia de condiții hoteliere deosebite și aparatură de ultimă generație.

neonatologie

„Lucrările la etajul 3 al Secției de Neonatologie – Sectorul Terapie Intensivă Nou-Născuți, Prematuri s-au finalizat. Începând cu săptămâna viitoare, bebelușii născuți în Maternitatea Spitalului Județean de Urgență Slatina vor beneficia de condiții hoteliere deosebite, aparatură de ultimă generație și mobilier medical nou”, anunță Miruna Ginerică, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Olt.

neonatol
foto: CJ Olt

Investiția, în valoare de 2,8 milioane lei, este finanțată de către CJ Olt și face parte dintr-un proiect amplu de modernizare și dotare a întregului Bloc Materno-Infantil. „În cadrul proiectului se vor mai realiza investiții la etajul 4 al secției de Nenonatologie și la etajele 7 și 8 ale secției de Pediatrie, întrega lucrare estimându-se a fi finalizată la jumătatea anului 2017”, declară reprezentanta CJ.

Dotare la limită a maternității Slatina