Grav accident în Coteana. Şase persoane, rănite

526

Un grav accident de circulaţie s-a produs joi dimineaţa, în comuna Coteana, şase persoane fiind rănite, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Alin Băsășteanu.

Potrivit sursei citate, unul dintre răniți a intrat în stop cardio-respirator, altul este grav rănit, iar patru sunt răniți ușor.

Alin Băsășteanu a mai spus că în accidentul rutier de la Coteana au fost implicate două autoturisme în care se aflau șase bărbați. Mai multe echipaje SMURD, echipaje de descarcerare și mai multe ambulanțe s-au deplasat de urgenţă la locul incidentului.

Şoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident a fost găsit încarcerat.

“În drum spre spital bărbatul care a fost descarcerat a intrat în stop cardio-respirator și au fost începute manevrele de resuscitare. Această victimă a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina unde se continuă manevrele de resuscitare. În mașina în care se afla bărbatul care a necesitat descarcerare se mai aflau alți trei bărbați, unul fiind rănit în zona capului și alți doi fiind răniți ușor. În cealaltă mașină implicată în accident se aflau doi bărbați, care au fost transportați la spital cu răni ușoare”, a completat Alin Băsășteanu.

Cele două mașini implicate în accidentul din comuna Coteana s-au lovit frontal.