Concurs de scurt metraje și pagini web la Greceanu

284

Este al patrusprezecelea an de când colegiul slătinean „Radu Greceanu“ promovează și premiază creativitatea și cunoștințele IT ale elevilor de liceu din toată zona Olteniei. Colegiul a dat startul concursului „Greceanu.ro“, anuțând tematica din acest an și programul.

„Eroii de lângă noi“ este tema scurt metrajelor ce vor fi anul acesta acceptate în cadrul Concursului Interjudețean „Greceanu.ro“, iar pentru secțiunea de pagini web tematica este „Interactivitate“. Imaginația, originalitatea, implementarea diverselor tehnologii web, coerența, designul, conținutul, interpretarea temei reprezintă principalele criterii de jurizare.
Concursul aflat la ediția a XIV-a este organizat cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Județului Olt și Asociației Profesorilor de Informatică INFO OLT. Elevi din unitățile școlare oltene, dar și din zonele apropiate județului, se pot înscrie în perioada 16 noiembrie- 30 noiembrie, finaliștii urmând să fie anunțați pe 13 decembrie. Aplicațiile participante vor fi postate pe net, pe pagina web destinată cpncursului. Concurenții se pot înscrie individual sau cu echipe formate din 1-3 elevi coordonați de un profesor. Comisia de jurizare va fi formată din studenți, profesori sau specialiști din domeniul web- design și film.
Câștigătorii de anul trecut sunt la secțiunea pagini web Liviu Dincă- elev la Colegiul „Ion Minulescu“ Slatina, iar la secțiunea scurt-metraj echipajul Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“ Vâlcea.