Marian Căpățână recunoaște că a mințit în legătură cu Dan Voiculescu

100

Curtea de Apel București l-a obligat pe Marian Căpățână să retracteze afirmațiile făcute la adresa lui Dan Voiculescu în legătură cu presupusa implicare în dosarul lui Mircea Băsescu.

”Textul comunicatului transmis pe 17 octombrie 2016 de Marian Căpățână prin avocatul său:

În conformitate cu dispoziţiile Deciziei civile nr.380A/01.06.2016 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a III-a Civilă, în dosarul nr.24775/3/2014, prin care s-a dispus „obligarea pârâtului (n.r.Căpăţînă Marian Adrian) să retracteze în mod public, afirmația realizată în public, la data de 27.06.2014, în fața jurnaliștilor”, subsemnatul Căpăţână Marian Adrian înțeleg să îndeplinesc de bună voie obligația stabilită de instanță, respectiv solicit publicarea următorului:

”Retractez afirmaţia făcută de mine în mod public, la data de 27.06.2014, în fata jurnaliştilor – „Suntem nevinovaţi total, e o făcătură a lui Voiculescu. Am luat bani cu împrumut, am vrut să îi folosesc la Aversa şi nu i-am mai folosit” In 2014, înainte de a intra în duba cu care urma să fie transportat în arestul Poliţiei Capitalei, Capatana a declarat în fata jurnaliştilor că întreg dosarul în care este judecat este o „făcătură” pusă la cale de Dan Voiculescu : « Suntem nevinovaţi total, e o făcătură a lui Voiculescu. Am luat bani împrumut, am vrut să îi folosesc la AVERSA şi nu i-am mai folosit».

În comunicatul de presă transmis pe 17 octombrie 2016, Marian Căpățână recunoaște că a mințit jurnaliștii.

Curtea de Apel București a decis ca Marian Căpățână i-a afectat imaginea lui Dan Voiculescu prin afirmațiile mincinoase făcute pe 27 iunie 2014.