Angajările de specialişti în Poliţie, rezumate la un post la Olt

344

Poliția Română a scos la concurs 447 de posturi de polițiști, ofiţeri sau agenţi, fără limită de vârstă, majoritatea de specialiști- economist, pirotehnist, chimist, biolog, sociolog, psiholog, profesor, inginer silvic, electronist, medic veterinar sau altă specializare. La Olt, este vacantat un singur post.

Oltenii care doresc să se angajeze în Poliţie, se pot orienta către judeţele unde se caută o specializare de economist, pirotehnist, chimist, biolog, sociolog, psiholog, profesor, inginer silvic, electronist, medic veterinar sau altceva, la nivel naţional fiind vacantate 447 de posturi, înscrierile la concurs fiind demarate astăzi. Pentru concursul stabilit pe 26 noimebrie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt are vacantat un singur post, de inginer electronist. Înscrierile se fac până pe 23 octombrie, principalele condiţii fiind cea de înălţime- obligatoriu 1,65m femei şi 1,70m bărbaţi şi cea privind specializarea.
Angajările din Poliţie se fac pentru a acoperi deficitul de personal, cel mai mare înregistrat în ultimii 26 de ani, după ce peste 8000 de angajaţi s-au pensionat.
La Olt, în prezent se desfăşoară concurs pentru angajarea din sursă externă a 21 de poliţişti ajutoare de şef de post.