„Grevista Foamei“, alungată de pe listele parlamentare

305

Supranumită „Grevista Foamei” sau „senatoarea lui Felix”, învăţătoarea Cristiana Anghel, celebra caracaleancă ce a făcut grava foamei şi a fost răsplătită cu un loc în Parlamentul României pe listele PC, a ieșit cu circ de pe listele doljene pentru încă un mandat.

Învăţătoarea din Caracal devenită celebră după ce a stat 70 de zile în Greva Foamei şi a fost propulsată apoi politic senatoare a României, Cristiana Anghel, își încheie cariera de parlamentar de Dolj. Ea nu va mai pupa încă un mandat pe listele ALDE Dolj, după ce a ieșit cu circ de la ședința Biroului Executiv Județean de săptămâna trecută. Pentru că i-au reproșat lipsa activității politice în teritoriu, colegii senatoarei și totodată șefii pe linie de partid au avut parte de un tratament nedemn de o doamnă, cu atât mai mult cadru didactic, fiind jigniți. Așa se face că senatoarea și-a făcut ieșirea cu zgomot, lăsându-i pe colegi să decidă ce vor face cu listele pentru alegeri. Votul a fost covârșitor, în unanimitate ALDE Dolj votând ca Anghel să nu mai fie propusă drept candidat pentru un nou mandat.
Învățătoarea caracaleancă s-a remarcat în Parlament prin mai multe dispute și declarații. Celebre rămân sacoul cu Mickey Mouse purtat la şedinţa de plen în care s-a dezbătut moţiunea contra executivului Ponta, aceasta fiind chiar „porecla neoficială” a premierului, replica „Bă, eşti prost?“ adresată unui cioban protestatar, dar și propunerea legislativă de reintroducere în Codul Penal a insultei şi calomniei, potrivit căreia cei cu gura slobodă să fie amendaţi cu până la 45 de mii de lei.
CITEȘTE și:

Senatoarea Anghel vrea pedepsirea celor cu gura slobodă

 

„Grevista Foamei” îi face pe ciobani proşti

 

Cristiana Anghel: „Am în faţă PDL-ul şi în coaste UDMR-ul…”