Doi deputați de Olt, șase zile în Vietnam

224

Deputații de Olt Daniel Bărbulescu și Luminița Adam au participat la o întâlnire de lucru cu omologii din Republica Socialistă Vietnam.

Doi parlamentari de Olt schimbă în bine relațiile diplomatice româno- vietnameze. Deputatul PSD de Olt Daniel Bărbulescu și deputata PMP de Olt Luminița Adam se întorc astăzi în țară după o vizită de lucru în RS Vietnam de șase zile, unde au reprezentat România. Cei doi au făcut parte din delegația Comisiei Juridice, de Disciplină și Imunități a Camerei Deputaților, alături de consilierul parlamentar Paul Șerban. Delegația românească a participat în perioada 5- 10 octombrie la vizita de răspuns la Hanoi, ca urmare a vizitei la București a delegației Comisiei juridice a Adunării Naționale vietnameze din decembrie 2015. Vizita este catalogată drept un moment important în evoluția relațiilor și a schimburilor bilaterale la nivel parlamentar dintre România și Vietnam.
În program au fost cuprinse convorbiri la conducerea Adunării Naționale a Republicii Vietnam cu membri ai Comisiei juridice și cei ai Comisiei pentru legi. La nivel guvernamental, au fost realizate întâlniri cu reprezentanți ai Ministerului Justiției, ai Procurorului general și altor instituții din domeniul justiției. De asemenea, delegația parlamentară a efectuat o vizită la Ambasada României de la Hanoi.
„Am avut onoarea de a conduce delegația Comisiei Juridice, de Disciplină și Imunități a Camerei Deputaților la întâlnirile pe care le-am avut cu omologii noștri din R.S. Vietnam. Cu această ocazie, am avut și o discuție de lucru cu Vicepreședintele Adunării Naționale, Excelența Sa, domnul Uong Chu Luu!“, a postat deputatul Bărbulescu pe o rețea de socializare.

barbulesc