Palatul Copiilor Slatina deschide porților cursanților

584

Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina îşi va primi mâine, în noul an şcolar, numeroși copii care urmează cursurile uneia sau mai multor secţii. Deschiderea festivă se va desfășura începând cu ora 10.00, în locația fostului Liceu de Construcții ”Ion Mincu”.

Sub genericul ,,Ziua Porţilor Deschise”, Palatul Copiilor “Adrian Băran” Slatina deschide oficial activitățile extrașcolare 2016/2017.   Vor fi organizate minispectacole, activităţi interactive între cercurile din palat, iar demonstraţiile tehnice de lucru şi ambianţa de poveste îi va captiva, cu siguranţă, pe elevi.

Anual, peste 2000 de copii pătrund pe poarta palatului sau secțiilor orășenești, purtaţi de dorinţa de a-şi urma visul de a deveni vedetă, de a-şi valorifica aptitudinile şi talentul, de a învăţa să fie mai buni şi să facă performanţă. Deși așteptată, mutarea în noul sediul, aflat în constrcuție de 10 ani, întârzie, așa că elevii vor trebui să mai meargă o perioadă, se speră una scurtă, tot la locația fostului liceu de Construcții.