Jaf armat la o bancă din Arad

51

Sucursala unei bănci din cartierul Micălaca al municipiului Arad a fost jefuită, joi, de un bărbat înarmat cu un pistol care purta o cagulă pe faţă, el fiind în acest moment căutat de poliţişti după ce a fugit printre blocurile din zonă.

Sucursala unei bănci din municipiul Arad a fost jefuită, joi,  de un bărbat înarmat cu un pistol și care purta o cagulă pe faţă.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat înalt mascat cu o cagulă pe faţă a intrat în sediul băncii şi a ameninţat angajaţii cu ceea ce părea a fi un pistol, cerându-le banii. Atacatorul a reuşit să ia o parte din bani şi a fugit printre blocurile din zonă.

În acel moment, în bancă se afla doar un client, un bărbat, care spune că a fost şi el ameninţat şi nu a reuşit să imobilizeze atacatorul.

Poliția confirmă jaful armat de la sucursala BCR din Arad.

Potrivit presei locale, la fața locului se află mai multe echipaje de poliție și jandarmi, inclusiv conducerea IPJ Arad, în vreme ce mai mulți polițiști și jandarmi îl căută pe atacator.

Până acum  a găsit rucsacul atacatorului. În interiorul rucsacului a fost găsită o sumă de aproximativ 60.000 de lei și un pistol de jucărie.