Slătinenii, invitați să se bucure prin mișcare

304

Micuții slătineni, tinerii, dar și familiile acestora sunt invitați sâmbătă pe esplanadă la „Școala de joacă“ sau diverse competiții sportive.

O zi specială, în care va fi promovată mișcarea, li se pregătește sâmbătă slătinenilor. Începând cu ora 10.00 și până la 19.00, esplanada va fremăta de copii și tineri invitați să se joace, dar și să participe la diverse competiții sportive. Acțiunea „Școala de joacă“ se va adresa copiilor până-n 10 ani, alături de Cupa Bucurie în Mișcare la mini-fotbal fiind organizate diverse competiții sportive: badminton, fotbal target, ski pe asfalt, fun tenis, slow biking, mini-alergare, tenis cu piciorul, tir cu arcul, ştafete în saci, etc.
Momente speciale vor fi organizate de Palatul Copiilor Slatina, Kangoo Jumps, demonstrașie de zumba și școala de dans MGV. Festivalul se va încheia cu o tombolă.
Evenimentul „Bucurie în Mișcare“ este organizat de Asociaţia 11even Cluj-Napoca în parteneriat cu Primăria Slatina, Direcţia pentru Sport şi Tineret Olt și Palatul Copiilor Slatina.