Iordache: Parlamentarii francezi susțin aderarea României la spațiul Schengen

112

Președintele Camerei Deputaților, deputatul de Olt Florin Iordache, a purtat astăzi discuții cu delegația Comisiei pentru afaceri europene din Adunarea Naţională franceză.

14462930_1170942869610652_7596828936860707577_n

Delegația Adunării Naționale a Franţei efectuează, în perioada 24-27 septembrie, o vizită oficială în ţara noastră, pentru a discuta cu membrii Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor subiecte la zi la nivel european: gestionarea migraţiei, politica europeană de vecinătate, politica regională şi cea agricolă comună.
Astăzi, delegația franceză a fost primită de către al treilea om în stat, președintele Camerei Deputaților, Florin Iordache. „Vizita delegației Comisiei pentru afaceri europene din Adunarea Naţională franceză, conduse de doamna Danielle Auroi, reconfirmă rolul diplomației parlamentare în dezvoltarea relațiilor bilaterale și dorința de aprofundare a cooperării în sectoare extrem de importante, așa cum este cel economic. Unul dintre subiectele întrevederii de astăzi a fost legat de aderarea României la spațiul Schengen și mă bucur că parlamentarii francezi și-au exprimat susținerea în acest sens“, a postat parlamentarul de Olt pe o pagină de socializare.