Genoveva nebuna, internată cu forța

767

Femeia care a agresat în ultima perioadă mai multe mămici dar și copii, a fost internată cu forța într-un spital de specialitate. Decizia a fost luată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoria Slatina, la solicitarea procurorilor. Aceștia o cercetează pe femeie într-un dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

Potrivit procurorului de caz, ,,până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat suspiciunea rezonabilă că, în data de 04.07.2016, în jurul orelor 19:30, suspecta I.G.G., a agresat persoane de sex feminin, în zona străzii Artileriei, din municipiul Slatina,, se arată într-un comunicat al Parchetului.

Genoveva va rămâne internată în spitalul de pshiatrie, până la însănătoşire sau până la ameliorarea care înlătură starea de pericol ce a determinat luarea măsurii.

Femeia a intrat în vizorul oamenilor legii după ce mai multe femei agresate au depus plângere la poliție iar pe numele ei au fost deschise mai multe dosare penale în care cercetările se desfășoară sub directa supraveghere a procurorului.