„Noi nu suntem corupți!”

86

ANAF a desemnat câştigătorul licitaţiei pentru derularea unei campanii publicitare pentru diminuarea percepţiei negative a populaţiei cu privire la corupţia inspectorilor fiscali, intitulată „Noi nu suntem corupţi!”.

Câştigătorul este Media One SRL. Firma de publicitate din Ploieşti a câştigat de-a lungul vremii mai multe contracte cu instituţii ale statului, informează paginademedia.ro.

În urmă cu câţiva ani, o reprezentanta a agenţiei, Rudeanu Cristina Maria, a fost condamnată definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru falsificarea documentelor unei licitaţii media la care Media One participa. Media One, care acum a câştigat campania ANAF, participa la momentul respectiv, în 2008, la o licitaţie pentru un contract cu Ministerul Finanţelor. Atunci, după cum menţiona referatul DNA, „constatând aceste nereguli, contractul de servicii a fost suspendat, nefiind efectuate plăti”.

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii Media One au precizat că Rudeanu Cristina Maria este în continuare angajată în cadrul agenţiei, dar este în concediu.