Strada Cornișei rămâne cu sens unic!

264

Primăria Slatina și-a luat cuvântul înapoi dat slătinenilor și a decis să nu respecte nici rezultatul „referendumului” online, nici Hotărârea Consiliului Local de la finele anului trecut și nici studiul de trafic comandat și care indica descongestionarea traficului în situația în care se revine la sens dublu pe Cornișei. Strada va rămâne cu un singur sens.

Dacă Marea Britanie nu dă înapoi, indiferent de consecințe, atunci când cetățenii săi au hotărât ieșirea din Uniune, guvernanții noștri nici după 7 ani nu au aplicat Referendumul privind reducerea numărului de parlamentari la 300. Aceiași gândire tipic românească, după care aleșii noștri nu dau doi bani pe voința populației, o avem și la Slatina, unde administrația municipală ignoră vocea slătinenilor pe care i-a tot mințit de mai bine de o jumătate de an. Astfel, Primăria Slatina își ia cuvântul dat înapoi, că deh, nu l-au dat actualii din funcții, ci foștii, și păstrează strada Cornișei cu sens unic.
În urma unui „referendum” online realizat chiar pe pagina sa virtuală, Primăria Slatina anunța prin octombrie anul trecut că va respecta voința slătinenilor și va reveni, după 11 ani de sens unic, la circulația din ambele sensuri. Și acum mașinile au acces pe strada respectivă tot spre centrul orașului și nu și spre Drumul European. În zadar slătinenii s-au uitat lung după promisa amenajare pentru delimitarea benzilor de circulație sau după realizarea sensului giratoriu la intersecția cu Primăverii, pe care Rutiera îl impusese primăriei drept condiție de revenire la ambele sensuri! Degeaba Consiliul Local Slatina a decis la finele anului trecut revenirea, luând în calcul un studiu de trafic comandat de primărie din care rezulta că astfel se va descongestiona circulația din zona Zahana! Fără a anula hotărârea consiliului local și fără a ține cont de acel studiu plătit din banii noștri, Primăria Slatina a revocat decizia, motivând că astfel ar dispărea cele 50 de locuri de parcare de pe benzile laterale. Este adevărat că Slatina are o mare problemă cu locurile de parcare, dar prin ocuparea a jumătate de stradă doar pentru a găsi o soluție, ignorând îngreunarea traficului și voința cetățenilor, primăria le râde în nas celor care au sperat că vor fi respectați.

3 COMENTARII

  1. Stau pe Cornisei si e genial cu un singur sens. Nici nu am stiut de acest „referendum” multi dintre noi deci totul este o minciuna si ma bucur ca nu a fost validat. Iar problema cu zona zahana nici nu mai intereseaza sa faca autostrada suspendata nu sa faca sens dublu pe cornisei ce dracu e aici autostrada. Imi aduc aminte cu multi ani in urma cand erau dublu sens la fiecare 2 saptamani erau accidente; asa ca sa faceti acolo la voi in steaua 3 sens ce cautati pe cornisei singura zona in care mai e verdeata si liniste intr-un oras super poluat si fara viitor ca asta :).

  2. 1. NU a fost oficial nici un referendum.
    2.este foarte bine cum un sens unic pe Cornisei.
    3.sa faceti autostrada suspendata la zahana nu transformati Cornisei autostrada ca vrea muschiul vostru atrofiat din steaua sau clocociov.
    4.Cornisei arata mult mai bine ca niciodata de cand are sens unic.
    5.Cand era dublu sens la fiecare 2 saptamani erau accidente.

Comments are closed.