Licean cu cerințe educaționale speciale, dar cu rezultate de excepție

2037

Unicul licean care a susținut examenul de maturitate într-un mod diferit de ceilalți colegi ai săi din cauza problemelor de sănătate, dar cu aceleași subiecte, a dat clasă multora.

Alexandru Enache este absolvent al Liceului “Mihai Viteazul”, un licean care a susținut sesiunea specială a Bacalaureat. Acesta a avut nevoie de un timp mai mare pentru rezolvarea subiectelor, datorită problemelor medicale pe care le are. Alex a rezolvat aceleași subiecte ca și colegii săi și a obținut la proba de limba română nota 9.20, istorie, 8,40 și geografie 9,55.

Alexandru Enache, a absolvit specializarea științe sociale, iar pe parcursul cursurilor s-a remarcat prin mai multe activități. Acesta a coordonat mai multe cărţi de poezie, ultima fiind o Antropologie de poezie bilingvă româno-rusă, “Lumina cuvintelor”. Alex face parte din acei elevi cu cerințe educaționale speciale care au dovedit că se poate să obţii performanţe greu de atins chiar şi de către cei fără probleme de sănătate.

Bucuria rezultatului de la BAC și-a exprimat-o și pe pagina sa de socializarea unde a postat notele pe care le-a luat alături de mesajul ” AZI AM AFLAT REZULTATELE LA BAC… L-AM LUAT CU BRIOO!!! 🙂 MULȚUMESC, DOAMNE… ȚIE!”.