Ponta își continuă războiul… pe Facebook

88

Victor Ponta continuă să combată pe Facebook, într-un stil mult mai dur decât cel practicat până recent. În „războiul” cu Iohannis, Guvernul Cioloş şi susţinătorii lor, ultima victimă este televiziunea Digi 24.

Fostul premier distribuie pe reţeaua un editorial scris de jurnalistul Florin Negruţiu pe site-ul digi24.ro, despre scenariul unui guvern cu Dacian Cioloş premier şi după alegerile parlamentare.

„Vreți să știți ce dorește exact „Sistemul” să facă din România din 2017? Uitați-vă la Digi 24 (postul oficial al Propagandei) și citiți scrierile „agenților” de încredere care au fost plantați în diverse zone și acum „reincorporați” la Unitate! Planul pe care îl puteți citi mai jos este opțiunea lor la care se lucrează cu toate puterile! Sigur că mai au un singur mic obstacol – alegerile parlamentare! Rămâne de văzut dacă în Decembrie va câștiga poporul (reprezentat acum de PSD-ALDE) ca în 2012 USL sau va câștiga „Sistemul” (reprezentat și acum de PNL-PDL) ca în 2014!”, scrie Ponta, alături de link-ul către editorial.