Spania caută 800 de căpșunărese

114

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt prin Serviciul de ocupare EURES oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania, la cules de căpșuni, pentru campania de anul viitor.

Spaniolii caută din timp agricultori pe meleagurile oltene, pentru campania de cules de căpșuni de anul viitor. Prin serviciul EURES, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt oferă 800 locuri de muncă vacante pentru femei apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsă între 18–40 ani. Selecția se va face în cadrul unei burse, data și locul nefiind încă stabilite.
„Angajatorii spanioli nu solicită experință, durata contractului de muncă fiind de aproximativ 3 luni. Data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi. Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt din Slatina, strada Prelungirea Crişan, nr. 2, tel. 0249/411002”, precizează Elena Țane, consilier EURES.