Ponta – reacție acidă în urma retragerii titlului său de doctor

82

Fostul premier, Victor Ponta, nu a întârziat să își spună părerea despre faptul că titlul de doctor i-a fost retras.

„Ok – tehnocratii au rezolvat principala problema a tarii – mi-au luat si ei doctoratul (ca Basescu in 2012)!

Inteleg ca acum ( dupa aceasta mare victorie) totul va fi bine – de azi incep sa creasca incasarile la buget sa iesim din deficit/ de azi incepem sa primim banii europeni pe care nu i-am luat pana acum/ de azi platim subventiile in agricultura, marim salariile si pensiile / de azi nu mai mor bebelusii in spitale si nici nu se mai dau subiecte grele la examenul da capacitate / si de azi nu mai suntem „marfa” pe care o vand tehnocratii ca sa primeasca o promovare cand se intorc la Bruxelles!

Sunt onorat de efortul pe care ditamai Guvernul de tehnocrati l-a facut doar pt persoana mea – o ordonanta de urgenta doar pt mine, o Comisie doar pt mine ( cand am primit verdictul de neplagiat in 2012 de la acelasi CNACTDU a mai fost o teza de doctorat examinata in acelasi timp – fac pariu ca nu aveti „Curaj” sa o revedeti si pe aceea) / o hotarare definitiva data in favoarea mea de ICCJ in 2014 ignorata! Va Multumesc din inima dragi politruci!

Si de azi ma ocup sa imi fac o noua teza de doctorat cu tema ” Fabulosa Guvernare Tehnocrata si maretele sale realizari pentru poporul romana” – that will be fun!!!”, a scris fostul premier pe Facebook.”