Grădinițele slătinene mai au locuri libere, după prima etapă de înscriere

68

Toate cererile depuse de către părinții din Slatina pentru înscrierea micuților în prima etapă, atât la grădinițele cu program prelungit, cât și la cele cu program normal, au fost soluționate de către Inspectoratul Școlar Județean Olt. Mai sunt libere peste 100 de locuri.

Grădinițele slătinene nu și-au completat locurile după prima etapă de înscriere- 23 mai- 17 iunie, toate cererile fiind soluționate. Începând cu data de 27 iunie și până pe 29 iulie, se desfășoară cea de-a doua etapă. Orarul înscrierilor este stabilit de conducerea unităţilor de învăţământ şi afişat, la loc vizibil, în fiecare grădiniţă, pentru informarea părinţilor şi a publicului interesat.
“La grădinițele cu program prelungit avem înscriși 474 de copii și mai sunt 25 de locuri libere, astfel: 10 la GPP2, 10 la GPP4 și 5 la GPP5. La grădinițele cu program normal, s-au înscris 107 copii și mai sunt libere 83”, declară inspectorul școlar Mirela Paraschiv, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Olt.
Cele mai multe locuri libere sunt la grădinițele cu program normal arondate GPP3- 23 locuri, GPN 16 care va fi din toamnă GPP8 -16 locuri și GPP2- 15 locuri.
Cererile respinse fie ca urmare a opţiunilor insuficiente din fişa de înscriere, fie din cauza absenţei locurilor la unitatea de învăţământ dorită vor putea fi redepuse şi aprobate în etapele imediat următoare sau în etapa de ajustări (1 – 31 august).