Noul primar al Slatinei a dat primele dispoziții

316

Primarul Slatinei, Emil Moț, și-a schimbat consilierii și a stabilit sarcinile celor doi viceprimari prin dispoziție: Vâlceleanu cu sportul și cultura, Stăncioiu cu câinii și urbanismul.

Emil Moț a semnat în calitate de primar al Slatinei primele dispoziții. În aceeași zi în care a depus jurământul, pe 23 iunie, i-a eliberat din funcție pe Bogdan Apostoliceanu și Mugurel Manea, consilieri ai fostului primar interimar Emil Popa. Mugurel Manea va fi și consilierul actualului edil, semnând la începutul acestei săptămâni un nou contract individual de muncă valabil pe perioada mandatului lui Emil Moț.
Totodată, Moț a dispus și coordonarea, conducerea și controlul activității direcțiilor și serviciilor din cadrul aparatului de specialitate al primarului și din subordinea Cosiliului Local de către cei doi viceprimari. Astfel, vicelui Gigi Ernes Vîlceleanu i-au fost repartizate Biroul Cultură-Sport, Serviciul Public Clubul Sportiv Municipal și Serviciul Public Direcția de Protecție și Asistență Socială. Celuilalt vice, Georgel Claudiu Stăncioiu, îi revine sarcina de a coordona activitatea Direcției Administrarea Domeniului Public și Privat, Direcției Arhitect-Șef și Serviciului Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân.
Moț și-a delegat atribuțiile de primar către viceprimari și directorii executivi Alin Calotă Sălcianu și Nora Popescu să semneze în numele și pentru primarul municipiului Slatina dispoziții, înscrisuri și alte documente din domeniile de activitate pe care le coordonează.